Γιατί Ένας Ιατρός Χρειάζεται Κάποιο Πρόγραμμα Διαχείρισης Ασθενών;
19/02/2022

Γιατί Ένας Ιατρός Χρειάζεται Κάποιο Πρόγραμμα Διαχείρισης Ασθενών;

Ο ιατρικός κλάδος, απαιτεί πολλές ώρες καθημερινής εργασίας και συνεχή έρευνα για τις εξελίξεις στην Επιστήμη. Οι ιατροί χρειάζεται να συνδυάζουν πολλές δεξιότητες και το επάγγελμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, με μεγάλη ευθύνη. Σε συνέχεια αυτού, η διατήρηση & λειτουργία ενός ιατρείου, απαιτούν πολλές διαδικασίες που συχνά, επιβαρύνουν το πρόγραμμα του ιατρού, αυξάνοντας καθημερινά τον φόρτο εργασίας του.

Η χρήση ενός διαχειριστικού προγράμματος σας επιτρέπει την απόλυτη οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου σας χωρίς καθόλου κόπο από εσάς. Το MedCRM, είναι το πιο καινοτόμο πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου, που σας επιτρέπει να οργανώνετε εύκολα τα ραντεβού σας, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και να έχετε συγκεντρωμένες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για καθέναν από τους ασθενείς σας όπως για παράδειγμα το ιστορικό τους και την πορεία των ραντεβού τους.

Έχετε ποτέ σκεφτεί ποτέ πόσο πιο εύκολη θα γινόταν η εργασία σας εάν είχατε όλα όσα χρειάζεστε και απαιτούνται για τη δουλειά σας, συγκεντρωμένα σε μια πλατφόρμα; Με το πρόγραμμα διαχείρισης ασθενών και ιατρείου MedCRM, σας δίνεται η δυνατότητα να εξατομικεύσετε όλες τις δυνατότητες και τα στοιχεία που θα συγκεντρώνει η πλατφόρμα , αποκλειστικά σύμφωνα με τις ανάγκες σας, και να ελέγξετε απομακρυσμένα οτιδήποτε συμβαίνει στο ιατρείο και τους ασθενείς σας, από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Σας επιτρέπει να κόψετε τα τιμολόγια και τις αποδείξεις σας αυτοματοποιημένα, έχοντας άμεση διασύνδεση με το MyData, να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των ασθενών σας και να αποστείλετε το ιστορικό και τα αρχεία τους στο κινητό σας ή στους ίδιους μέσα από απλά βήματα.

Το MedCRM, είναι ένα μοντέρνο, εύχρηστο πρόγραμμα διαχείρισης ασθενών που δεν απαιτεί μεγάλη εμπειρία και υψηλές γνώσεις στην τεχνολογία για να το χρησιμοποιήσετε και με αυτό, μπορείτε να αλλάξετε ριζικά την καθημερινότητα και τον τρόπο που εργάζεστε.

Με τη χρήση του, οι πολύπλοκες απαιτήσεις για τη λειτουργία ενός ιατρείου, θα γίνουν αυτοματοποιημένες και θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε μια πλατφόρμα. Μπορείτε να προσθέσετε όσους διαχειριστές επιθυμείτε ανάλογα με τον αριθμό των συνεργατών σας, να λαμβάνετε μηνιαία reports και να ελέγχετε εύκολα όλα τα έσοδα και έξοδα του ιατρείου σας.

Επενδύστε τον χρόνο που θα κερδίζετε καθημερινά με τη χρήση ενός ολοκληρωμένου ιατρικού CRM, σε εσάς και στη φροντίδα των ασθενών σας! Κλείστε σήμερα ένα δωρεάν ραντεβού για παρουσίαση του προγράμματος και δείτε την καθημερινή σας εργασία να γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

banner
Τμήμα υποστήριξης
Τμήμα πωλήσεων
Ωράριο λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 09:00 - 17:00
Δωρεάν παρουσίαση

Διαβάστε ακόμη

Πως Μπορείτε Να Προστατέψετε Τους Κωδικούς Σας
02/03/2022

Πως Μπορείτε Να Προστατέψετε Τους Κωδικούς Σας

Η διατήρηση της ασφάλειας ενός λογαριασμού είναι εξαιρετικά σημαντική τη σημερινή εποχή. Με το Διαδίκτυο να έχει προσθεθεί στην καθημερινότητα...

Διαβάστε περισσότερα
Τι Είναι Το Πιστοποιητικό SSL
28/02/2022

Τι Είναι Το Πιστοποιητικό SSL

Ένας από τους ευρύτερα διαδεδομένους τρόπους ασφαλείας είναι το «Επίπεδο Ασφαλούς Υποδοχής – SSL», το οποίο εγγυάται την ασφαλή επικοινωνία...

Διαβάστε περισσότερα
logo

Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο του ιατρείου σας με το MedCRM, το πιο σύχρονο κι ευέλικτο ιατρικό λογισμικό.

Επικοινωνία