Τι Είναι Το Πιστοποιητικό SSL
28/02/2022

Τι Είναι Το Πιστοποιητικό SSL

Ένας από τους ευρύτερα διαδεδομένους τρόπους ασφαλείας είναι το «Επίπεδο Ασφαλούς Υποδοχής – SSL», το οποίο εγγυάται την ασφαλή επικοινωνία του εξυπηρετητή (server) με τον πελάτη-επισκέπτη, χωρίς την παρέμβαση τρίτων, αποκλείοντας την πιθανότητα υποκλοπής πληροφοριών.

Χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσο πρωτόκολλο μεταξύ της εφαρμογής και της μεταφοράς δεδομένων.

Πως λειτουργεί το SSL στο MedCRM

Οι χρήστες του MedCRM μεταφέρονται αυτόματα στο πρωτόκολλο https. Το πρόγραμμα περιήγησης χρήστη και ο server του MedCRM εκτελούν κατόπιν το πρωτόκολλο χειραψίας SSL, το οποίο πιστοποιεί τον εξυπηρετητή και παράγει ένα διαμοιρασμένο συμμετρικό κλειδί.

Και οι δύο αυτές εργασίες χρησιμοποιούν την τεχνολογία δημόσιου κλειδιού RSA. Κατά την διάρκεια αυτής της φάσης, ο server του MedCRM στέλνει στον επισκέπτη το πιστοποιητικό του, από το οποίο ο επισκέπτης παίρνει το δημόσιο κλειδί του server.

Στη συνέχεια, ο επισκέπτης δημιουργεί ένα τυχαίο συμμετρικό κλειδί, το κρυπτογραφεί με το δημόσιο κλειδί του server και του στέλνει το κρυπτογραφημένο κλειδί του. Ο επισκέπτης και ο server μοιράζονται τώρα ένα συμμετρικό κλειδί συνόδου.

Όταν ολοκληρωθεί το πρωτόκολλο χειραψίας, όλα τα δεδομένα που στέλνονται ανάμεσα στο πρόγραμμα περιήγησης και στον server του MedCRM κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας το συμμετρικό κλειδί συνόδου.

banner
Τμήμα υποστήριξης
Τμήμα πωλήσεων
Ωράριο λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 09:00 - 17:00
Δωρεάν παρουσίαση

Διαβάστε ακόμη

Πως Μπορείτε Να Προστατέψετε Τους Κωδικούς Σας
02/03/2022

Πως Μπορείτε Να Προστατέψετε Τους Κωδικούς Σας

Η διατήρηση της ασφάλειας ενός λογαριασμού είναι εξαιρετικά σημαντική τη σημερινή εποχή. Με το Διαδίκτυο να έχει προσθεθεί στην καθημερινότητα...

Διαβάστε περισσότερα
Γιατί Ένας Ιατρός Χρειάζεται Κάποιο Πρόγραμμα Διαχείρισης Ασθενών;
19/02/2022

Γιατί Ένας Ιατρός Χρειάζεται Κάποιο Πρόγραμμα Διαχείρισης Ασθενών;

Ο ιατρικός κλάδος, απαιτεί πολλές ώρες καθημερινής εργασίας και συνεχή έρευνα για τις εξελίξεις στην Επιστήμη. Οι ιατροί χρειάζεται να...

Διαβάστε περισσότερα
logo

Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο του ιατρείου σας με το MedCRM, το πιο σύχρονο κι ευέλικτο ιατρικό λογισμικό.

Επικοινωνία